fbpx

Home » (Ver)bouw

(Ver)bouw

Wilt u nieuwe kozijnen, een (inbouw)kast met schuifdeur of bijvoorbeeld een schuifpui laten zetten? Met onze (ver)bouw tak gaan we veel verder dan het schilderwerk alleen. We zijn uitermate handig met hout, maar ook met andere materialen kunnen wij goed overweg. We helpen u graag bij timmerwerk en herstelwerkzaamheden in en om uw huis, VVE of bedrijfspand. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Timmerwerk

Bent u op zoek naar timmerwerk voor uw huis, VVE of bedrijfspand? Wilt u bijvoorbeeld een dakraam laten zetten, nieuwe deuren en kozijnen laten plaatsen of een schuifpui laten zetten? Wij zijn gespecialiseerd in timmerwerk en onderhoud. Ook als u op zoek bent naar maatwerk meubels bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij timmerwerk is de kennis van materialen erg belangrijk. Welk type hout kunt u bijvoorbeeld het beste gebruiken voor een maatwerk meubel? Wij adviseren u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor het maken van een afspraak om uw wensen door te spreken.

Houtrot herstel

Hebben uw kozijnen lang geen onderhoud gehad en is er sprake van houtrot?Wij helpen u graag bij herstelwerkzaamheden in en om uw woning of pand.

Hoe herken ik houtrot?

U herkent houtrot aan een bruine of zwarte verkleuring op (met name) ongeschilderd hout. Ook is het hout zachter dan normaal en brokkelt het gemakkelijk af. Houtwerk dat tekenen van houtrot vertoont kan het beste zo snel mogelijk hersteld worden. Anders kan het zijn dat het hele houtwerk vervangen moet worden.

Oorzaken houtrot

De grootste oorzaak van houtrot is vocht. Als er teveel vocht in het hout komt, en het kan er niet uit, dan kan het gaan rotten. Bij hoge temperaturen en veel vocht kunnen er schimmels in het hout komen. Zorg daarom altijd dat houtwerk dat in aanraking komt met vocht goed onderhouden wordt en dat het schilderwerk op orde is.

Dakgoot reparatie

Een lekkende dakgoot kan voor lekkage zorgen. Daarom is het verstandig een lekkende dakgoot zo snel mogelijk te herstellen. Hoe groter de schade, hoe kleiner de kans dat de dakgoot nog te repareren valt. Goed onderhoud is daarom belangrijk. We helpen u graag, ook als de dakgoot aan vervanging toe is. 

Voorkomen is beter

Het regelmatig schoonmaken van uw dakgoot helpt verstoppingen voorkomen. Verstoppingen zorgen er voor dat er continu water blijft staan in de goot en hierdoor kan er op termijn schade aan de goot ontstaan. Zorg dus dat de goot regelmatig schoongemaakt wordt.

Toevoegen bladrooster

In enkele gevallen kan de toevoeging van een bladrooster helpen voorkomen dat de goot verstopt raakt. U kunt bij het rooster  gemakkelijk bladeren verwijderen en zo blijft uw goot langer goed. 

Voorkom lekkage aan uw woning en zorg voor juist onderhoud van uw dakgoten. We helpen u graag.